Sponsoren

Hieronder onze sponsoren en partners van de Vestingloop Gorinchem

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Vestingloop Gorinchem, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Quinnoah Consulting B.V.

Quinnoah Consulting, als detachering bedrijf in Finance & IT gevestigd in de vesting in Willemstad, heeft in 2019 al naam gemaakt als enthousiast partner van de Business Runs bij de Vestingloop in Willemstad.

Het partnerschap is Quinnoah Consulting en Vestinglopen zó goed bevallen dat besloten is om het dit verder uit te breiden in 2020. Quinnoah Consulting steunt de Vestinglopen als naam gevende partner van de bedrijvenlopen, de Quinnoah Consulting Business Runs van alle vijf Vestinglopen in heel 2020.

Schouten Zekerheid

Als makelaar in verzekeringen helpen we graag ondernemers bij het in kaart brengen van hun risico’s én de (verzekerings)oplossingen hiervoor.

Wij zijn onafhankelijk en handelen volledig in uw belang. Ons familiebedrijf met ruim 185 collega’s ontzorgt ondernemers al sinds 1953; onafhankelijk, persoonlijk én daadkrachtig.

Ardea Auto

Ardea Auto, uw Ford dealer is met 13 vestigingen altijd dichtbij. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier en zakelijk, streven we naar een langdurige relatie en optimale maar duurzame mobiliteit. Op iedere vestiging staat een enthousiast team van Ford Professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien tegen een betaalbare prijs; Ardea Auto is dan ook niet duurder , wel beter.

Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon

Gorkumse Atletiek en Triathlon Vereniging Typhoon is een atletiekvereniging uit Gorinchem, die is aangesloten bij de Atletiekunie.

De vereniging richt zich op de baanatletiek, de wegatletiek en de triatlon.

Gemeente Gorinchem

Gorinchem is een echte vestingstad, prachtig gelegen aan de Merwede en de Linge.

Lees verder

Fysio Physical Performance

PP staat voor Physical Performance en wij zijn een multidisciplinaire praktijk die zorg en beweging biedt. Uw fysieke gezondheid is van groot belang om uw dagelijkse prestaties te kunnen leveren, zowel op sportgebied als in uw dagelijkse activiteiten. Bij Fysio PP doen wij er alles aan om u hierin te begeleiden en bieden daarom in onze praktijk de volgende diensten aan: manuele therapie, sportfysiotherapie, algemene fysiotherapie, sportmogelijkheden en voedingsbegeleiding. Deze diensten maken het mogelijk om uw fysieke prestaties op alle facetten te optimaliseren, zowel op korte als op de langere termijn.

Lees verder

Mercon

Mercon is een bedrijf met een rijke historie, die teruggaat tot 1877, toen de voorganger van wat vandaag Mercon heet, werd opgericht. Het laatste decennium is het bedrijf enorm veranderd. Van voornamelijk een constructiewerf heeft Mercon zich getransformeerd tot een bedrijf dat maatwerk oplossingen biedt aan klanten in alle marktsegmenten waarin Mercon actief is: Opslagtanks, Infrastructuur en Industriële Installaties. Wij bieden een volledige reeks aan tank- en industrieel gerelateerde diensten om onze klanten op het gebied van onderhoud en constructie-projecten te ondersteunen.

Helden van Gorkum

De Helden van Gorkum is een mooie aanvulling op wat er al is en we hopen dat de toekomstige bewoners er met volle teugen van gaan genieten.

Lees verder